onsdag 4 april 2012

graffiti


Graffiti... konst eller inte? Det tycket inte jag att det är, men på vissa ställen kan den liva upp tråkiga och gråa murar m.m. Ibland tyvärr är det bara vandalisering.
Dem här bilder tog jag i gamla och  nerlagda sågverket och det tycker jag är OK plats.


det är inte saharaöknen, det är gamla sågspån.



6 kommentarer:

  1. Hej. Jag tycker att bilderna på grafittin är häftiga. Som du säger, på vissa ställen piffar det upp! Mvh Kristina

    SvaraRadera
  2. Tjena!
    Du har fångat ett bra ställe där graffiti passar, oftast ser jag det som vandalism även om det är snyggt målat.. men placeringen är minst lika viktig som målningen. En normalt sett grå tråkig mur är helt ok, men inte på byggnader tåg och andra ställen hur bra eller dåligt det än må vara.
    Vh/Rust

    SvaraRadera
  3. Bra att ni tycker som jag, som en skadegörelse för det mesta.

    SvaraRadera
  4. Håller helt med dig. Ofta är det på fel ställen. Det är bra om kommunerna tillhandahåller ytor där det är tillåtet. Så är det t. ex i Malmö. Tyvärr räcker inte det. Det verkar som det är en del av kulturen att grafittin skall vandalisera.

    SvaraRadera
  5. Hej! Tycker bilden med sågspånen ser riktigt häftig ut! Många fina bilder har du här på din sida, vattenfallet var helt underbart! Känner igen det där med att det är svårt att fotografera hunden, min är inte så förtjust i det heller, men man får ta till olika knep :) Tack för besöket på min sida, Glad Påsk/ Susanne

    SvaraRadera